Tomaat garnaal - klassiek maar licht

Johan Engelen

Beste Hobbykok van Vlaanderen 2010

Ingredi├źnten voor 4 personen:

400 g grijze garnalen

4 vleestomaten

2 kl mayonaise

2 el magere yoghurt

2 el gehakt peterselie (+ enkele plukjes extra)

1 kl citroensap

Peper & zout

125 g gemengde sla

8 sneetjes bruin brood

Tomaat garnaal - klassiek maar licht

 

Indien je dat wenst, pel de tomaten.

Snij de hoedjes eraf en lepel het vruchtvlees eruit.

Meng de garnalen met de mayonaise, magere yoghurt en de peterselie.

Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Vul de tomaten met de garnalen. Zet de hoedjes er weer op.

Werk af met plukjes peterselie.

Serveer de tomaat garnaal op een bedje van sla.

Geef er bruin brood bij, eventueel geroosterd.

Copyright 2014 ┬ę Johan Engelen - All Rights Reserved