Kip Goulash

Johan Engelen

Beste Hobbykok van Vlaanderen 2010

Ingredi├źnten voor 4 personen

400 gram kipfilet

2 uien

400 gram champignons

1 rode paprika

1 eetlepel paprikapoeder

1 blikje tomatenblokjes

500 ml kippenbouillon

1 laurierblad

Peper en zout

Kip Goulash

 

Snij de kipfilets in blokjes.

Snij de ui, champignons en paprika in stukjes.

Verhit een beetje vetstof of olie in een braadpan en bak het vlees bruin. Voeg dan de ui, paprika, champignons en paprikapoeder toe en bak dit nog een minuut of 3 mee.

Doe dan ook de tomatenblokjes, 250 ml bouillon en het laurierblad er bij en breng het geheel aan de kook.

Draai daarna het vuur laag en laat het +/- 10 minuten stoven met de deksel op de pan.

Voeg wat bouillon toe als de saus te dik wordt.

Copyright 2014 ┬ę Johan Engelen - All Rights Reserved